Project Management

Taken die worden uitgevoerd door het projectmanagement team zijn onder andere het uitvoeren van sitesurvey(s), het maken van de projectdocumentatie, projecttekeningen en het bijhouden van de project flowchart. Tevens draagt projectmanagement zorg voor de coördinatie van alle afdelingen en eventuele externe betrokken partijen. Uitgangspunt is hierbij altijd om het project voor alle betrokkenen zo effectief mogelijk en binnen de afgesproken tijd te laten verlopen.

Managed Services

I&T Solutions biedt een compleet Managed Services portfolio aan, waarmee beheer en support geheel of gedeeltelijk uitbesteed kan worden. Het beheer wordt voor een groot deel op afstand uitgevoerd. Voor de activiteiten die alleen op locatie kunnen plaatsvinden, komen de I&T Solutions medewerkers bij op locatie.

I&T Connect VoIP

Met onze eigen dienst I&T Connect kunnen wij een complete oplossing inclusief publieke verbindingen bieden tegen zeer voordelige abonnements- en gesprekstarieven. U heeft geen aparte ISDN-lijnen via een andere provider meer nodig. Uiteraard is onze dienst ook te koppelen op andere systemen en is onze dienst niet gebonden aan een bepaalde internetprovider!